Monday, May 7, 2007

Exclusieve nieuwsflash !



Iedereen kent ongetwijfeld Bo Diddley, is het niet om het magistrale “Who Do You Love ?” dan wel om zijn tot unieke gitaar omgebouwde sigarenkist.
Bo was onlangs in ons land, niet om te concerteren, maar omwille van die onbetaalbare “sigarenkist”. Tot zijn immens verdriet was hij dat wonderding namelijk in mysterieuze omstandigheden kwijtgeraakt. Hij had alle hoop om zijn broodwinning ooit nog in zijn armen te kunnen sluiten al opgegeven, tot hij begin vorige maand op Foxnews archiefbeelden te zien kreeg van het 0110-concert in Brussel. De arme man kreeg bijna een beroerte toen een gebrilde bleekscheet in beeld kwam die daar tussen een hoop ander onnozel volk wat stond te gesten en faken met …gdvrdmm … zijn gitaar !
Mijnheer Bo mag dan al wel een gezegende leeftijd hebben bereikt, met zijn voeten (en gitaar) speelt men niet ongestraft. Onmiddellijk schakelde hij de FBI, de CIA, Kojak, Mannix, de DEA en Pinkerton in om zijn troetelkind uit de klauwen van die bleekscheet te bevrijden.
Tien dagen geleden kwamen agenten van Pinkerton de snoodaard uiteindelijk op het spoor in het Zaventemse en afgelopen weekend kon Bo himself in Borgerhout met dat strekenmanneke afrekenen. Dank zij onze connecties bij de Federale Politie kon “Bloody Blogging Noskoem” de hand leggen op bovenstaand exclusief fotomateriaal. Links ziet u Mister Bo Diddley, in het midden een agente van Pinkerton en rechts de “bleekscheet” (bekomend van de oplawaai die mijnheer Bo hem even daarvoor verkocht). Op de voorgrond tenslotte bemerkt u het ... euh ...corpus delicti.

7 comments:

Anonymous said...

lynchen hoeft niet direct voor mij,
maar ik zou de bleekscheet toch
20 jaar dwangarbeid
op een katoenplantage geven,
nie meer nie minder,
basta.

Anonymous said...

Eindelijk gerechtigheid. We staan vierkant achter Bo! Nu nog de mondharp terugvinden van Lisa Del Bo Diddley!!!

Bruinoog said...

Zijn gitaar to daar aan toe, maar van Bo zijn vrouw moet hij afblijven!

Anonymous said...

Het zal mij benieuwen wie de trommelvliezen van Beethoven gepikt heeft!

Anonymous said...

Daarentegen,aan het optreden van The Small Feaces hing weer teveel kak !

Anonymous said...

" de arme man kreeg bijna een beroerte toen een gebrilde bleekscheet ... " bijna ?! t'is al zover !!!

Anonymous said...

Den Bo kan begot nog teen en tander leren van de Lakke !