Friday, April 6, 2007

All quiet on the right front



Wat had ik de fanclub graag verblijd met enkele sappige verhaaltjes en roddels uit de gemeentepolitiek. Helaas, het is oorverdovend stil op het Zaventemse front.
Nochtans sprong ik na de verkiezingen een gat in de ozonlaag toen Grote Smurf besloot om een meerderheid te vormen met zijn aartsvijand Gargamel. Dat zou pas uitbundig vuurwerk en massa’s kopij opleveren !
Het lijkt er echter op dat beide snoodaards mekaar hebben gevonden en hun respectievelijke troepen voorlopig makkelijk in het gareel weten te houden.
Met een tikkeltje geluk komt daar wel verandering in na de Federale verkiezingen. De kans is immers niet onbestaande dat, in ruil voor het Premierschap, de tjeven dan de bende van De Wever dumpen. We zullen dan wel snel weten of het zwart-geel katertje Azrael, al dan niet zonder handschoenen aan te pakken is. Nu hij zich Interza door de neus geboord zag kan hij alvast zachtjes beginnen sudderen.

2 comments:

Anonymous said...

voila, nu staat er tenminste geen "o" voor "comment

Anonymous said...

Gisteren heb ik, al wandelend, in de fietsgangen vernomen dat ook Kwak en Boemel overwegen deel te nemen aan de volgende federale verkiezingen. De hedendaagse politiek begint steeds meer en meer te lijken op een spelletje strippoker.